Arsenali tippmängijal sai kriitikast küllalt: lõpetage rääkimine ning hakake meid toetama

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil
Mesut Özil Foto: JUSTIN TALLIS/AFP

Arsenali ja Saksamaa koondise poolkaitsjal Mesut Özilil sai küllalt teda ja klubi kritiseerinud isikutest ning ta otsustas Facebookis kõik südamelt ära rääkida.

28-aastane Özil on üks nendest Arsenali mängijatest, keda eksperdid viimasel ajal rohkelt kritiseerinud on. Kuigi Özil ise arvab, et kriitika on tippjalgpallis paratamatu, tunneb ta, et praeguseks pole see enam konstruktiivne.

«Ta on liiga kallis, liiga ahne, tema kehakeel, ta ei võitle,» võttis Özil lühidalt kokku need asjad, mida talle ette heidetakse. «Mõnikord on seda öelnud inimesed, kes mind ei tunne, mõnikord aga endised mängijad – edukad ja mitte nii edukat mängijad. Kuigi kriitikaga tuleb jalgpalluritel aeg-ajalt ikka toime tulla, tuleks legendidel käituda legendidele kohaselt. Minu nõuanne endistele Arsenali mängijatele on lõpetada rääkimine ning hakata klubi toetama,» kirjutas nelja aasta eest Arsenaliga liitunud Özil.

«Oleme nelja aastaga nii mõndagi saavutanud. Klubi 13 Inglismaa karikast kolm on võidetud viimase nelja aasta jooksul. Lisaks veel kolm superkarikat. Kuus karikat nelja aastaga on juba midagi,» jätkas Özil.

«Kuigi ma ei tea, kus minu karjäär pärast tänavust hooaega jätkub, ootan põnevusega oma viiendat hooaega Arsenalis. Arsenal on suurepärane klubi suurepäraste traditsioonide ja inimestega. Kannan seda särki uhkusega,» lõpetas ta postituse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles