Video: Mourinho mängis väravavahina ja korraldas publikule vinge šõu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: ADAM HOLT/Action Images via Reuters

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho osales heategevuslikul jalgpallimatšil ning demonstreeris oma oskuseid puurivahina.

Grenfell Toweri põlengu ohvrite heategevuseks korraldatud matšil sekkus Mourinho mängu varumeestepingilt, kui vahetas teise poolaja keskel välja Inglismaa koondise endise väravavahi David Jamesi.

Kuigi Mourinho isa oli oma jalgpallurikarjääri jooksul väravavaht, mängis Mourinho ise poolprofi tasemel poolkaitses. Heategevusmatšil väravaraamide vahel seismine oli aga tema enda soov, sest «siis ei pea nii palju jooksma.»

Mourinho normaalajal sisse lastud värav:

Mourinho meeskond kaotas mängu lõpuks 2:2 lõppenud normaalaja järel penaltiseerias 3:5. Kuigi Unitedi peatreener ei suutnud ühtegi penaltit tõrjuda, oli ta nii mõnelgi korral sellele üsna lähedal. Lisaks võttis ta penaltiseerias vastutuse ning lõi ka ise 11 meetri karistuslööki ning seda edukalt. 

Video penaltiseeriast:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles