Rooney: Manchester United leidis minu asemele ideaalse mängija

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney Manchester Unitedi vormis.
Wayne Rooney Manchester Unitedi vormis. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

Kahe hooaja vahel Manchester Unitedi särgi kasvatajaklubi Evertoni vastu ringi vahetanud Wayne Rooney sõnas, et Punased Kuradid (Unitedi hüüdnimi – toim) panid suvel ründajat soetades sajaprotsendiliselt täkkesse, tuues meeskonda Belgia superstaari Romelu Lukaku.

«Unitedi vaatenurgast on tegemist suurepärase mängijaga. Ta on võimas, kiire ja tugev ründaja, kes lööb väravaid ning aitab meeskonnal muutuda paremaks,» kommenteeris Manchesteri klubi läbiaegade suurim väravakütt.

31-aastane inglane lõi Unitedi särgis kõikide sarjade peale kokku 253 väravat, neist 183 tabamust sündisid Inglismaa kõrgliigas. Rooneyst seitse aastat noorem Lukaku on Unitedi-karjääri alustanud fantastiliselt – kolmes liigamängus on belglane võrku sahistanud kolmel korral.

Neljandas mängudevoorus võtavad Rooney ja Everton koduväljakul vastu Tottenham Hotspuri, Lukaku ja Everton sõidavad külla Stoke Cityle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles