Videointervjuu: ootamatu koondisekutse tabas Artur Pikka Inglismaa klubis testimisel viibides

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise vasakkaitsja Artur Pikk on paari viimase päeva jooksul elanud sündmusterohket elu. Ta viibis parajasti Inglismaal testimisel, kui sai ootamatult koondisekutse. Täna õhtul rassis Pikk juba 90 minutit Küprose vastu ja tegi puuduvast mängupraktikast hoolimata suurepärase partii.

Pikk, kelle Martin Reim kutsus koondise juurde alles pärast Kreeka-mängu ja Ken Kallaste vigastust, käis testimas Inglismaa tugevuselt kolmanda liiga klubis Fleetwood Townis. Inglismaa tugevuselt kolmandas liigas ehk League One'is eelmisel hooajal neljanda koha saanud meeskonna peatreener on nii mängija kui ka treenerina jalgpallimaailmas tuntud sakslane Uwe Rösler. Samast meeskonnast algas ka Inglismaa kõrgliiga viimaste aastate kõige üllatuslikuma staari Jamie Vardy tähelend.

«Testimine läks väga hästi, aga seda, kas ma ka klubi saan vahetada, on raske öelda – üleminekuaken läks ju kinni,» sõnas Pikk. «Lähen nüüd tagasi BATE juurde ja vaatan, mis edasi saab. Mulle on öeldud, et peatreener minuga ei arvesta, ta eelistab ühte Valgevene koondise mängijat. Soovitati lahkuda.»

Mida Pikk oma olevikust-tulevikust veel rääkis ja mida ta arvas kohtumisest Küprosega, vaata videointervjuust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles