Lätlanna tuhmistas Šarapova sära (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova US Open on läbi.
Maria Šarapova US Open on läbi. Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS/Scanpix

Pärast meldooniumi kasutamise ees saadud dopingukaristuse kandmist maailma edetabelis alles 146. kohal paikneva Maria Šarapova jaoks on USA lahtised tennisemeistrivõistlused lõppenud. Neljandas ringis vandus venelanna 7:5, 4:6, 2:6 alla 16. asetatud lätlannale Anastasija Sevastovale.

«Viimase nädalaga läbitud tee on olnud tõesti suurepärane,» võttis 2006. aastal US Openi võitnud Šarapova kokku esimese suure slämmi pärast võistluskarusellile naasmist. «Ma võtan sellest nädalast endaga paljut kaasa. Väga hea, et suurturniiriga maha sain. See oli imeline võimalus ja ma olen selle saamise üle väga tänulik,» lisas venelanna, kes pääses vabapääsmega otse põhitabelisse.

Šarapova skalpideks US Openil jäid maailma teine reket Simona Halep, Timea Babos ja Sofia Kenin. Sevastovast tema jaks enam üle ei käinud. Lätlanna vastaseks järgmises ringis on kohalik tennisist Sloane Stephens.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles