Šotlased lõid Tallinnas platsi puhtaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turniiri CCT Tallinn Season Starter esikolmik Tondiraba jäähallis.
Turniiri CCT Tallinn Season Starter esikolmik Tondiraba jäähallis. Foto: Eesti Curlingu Liit

Tallinnas lõppenud rahvusvahelisel turniiril «CCT Tallinn Season Starter» sai esikoha Šotimaa curlinguvõistkond ning teiseks ja kolmandaks tulid Läti ja Venemaa esindused.

Rahvusvahelise turniiri võitjaks tuli curlingu sünniriigi Šotimaa võistkond koosseisus Cameron Bryce (kapten), Euan Kyle, Robin Brydone ja Ross Whyte. Teise koha sai Läti curlingu tituleerituim meeste võistkond (Team Gulbis, kapten Rivars Gulbis). Esikolmikusse jõudis veel tugev Venemaa võistkond (Team Eremin, kapten Alexander Eremin). Eestlastest näitas parimat tulemust valitsev Eesti meister võistkond CC Tallinn (kapten Harri Lill), kes saavutas neljanda koha.

«Curlingu hooaeg sai nüüd edukalt avatud ja ootame eelkõige võistlusterohket hooaega. Sellel hooajal korraldame Tallinnas üheksa rahvusvahelist turniiri ning osalejate tase on väga kõrge ja konkurents tihe, seda tõestas ka äsja lõppenud esimene turniir, kus osalesid näiteks ka Šotimaa ja Venemaa alaliitude poolt rahastatud võistkonnad. Tondiraba jäähallis on maailmatasemel võimalused curlingu mängimiseks ja Tallinn on atraktiivne curlingu sihtkoht,» ütles võistluste peakorraldaja Juuli Liit Eesti Curlingu Liidust.

CCT Tallinn Season Starter võistlus on rahvusvahelise Curling Champions Tour võistluse etapp, kus võistkondadel on võimalik teenida maailma edetabeli punkte. Tänavune võistlus tõi Tallinnasse 10 võistkonda seitsmest riigist (Läti, Rootsi, Šotimaa, Šveits, Taani, Venemaa ja kahe võistkonnaga esindatud Eesti).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles