Eesti korvpallikoondis naaseb Kalevi spordihalli

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudis Kalevi halli naasmisest nõuab ka retropilti - koos legendaarsete roheliste toolidega on pildil praegune koondise peatreener Tiit Sokk 2000. aastal Nybitit juhendamas
Uudis Kalevi halli naasmisest nõuab ka retropilti - koos legendaarsete roheliste toolidega on pildil praegune koondise peatreener Tiit Sokk 2000. aastal Nybitit juhendamas Foto: Jarek Jõepera/Õhtuleht/Scanpix

Eesti tubaste pallimängualade pühamu, Kalevi Spordihall, võõrustab üle pikkade aastate taas Eesti meeste korvpallikoondise mängu. 27. novembril kohtutakse seal MM-valiksarjas Suurbritannia koondisega.

Eesti koondise kodusaaliks on ja jääb ikkagi Saku Suurhall, kus peetakse ka ülejäänud kaks valikmängu Iisraeli ja Kreekaga. Brittide võõrustamise kuupäeval oli sealne saal aga kinni ning nõnda nuusutavad meie parimad korvpallurid taas nostalgiast kubiseva Kalevi halli hõngu. Pole vist vaja kahelda: tegu on ka publikule armsa sündmusega ning saal tuleb kindlasti rahvast täis!

Sel suvel pärast renoveerimist uksed avanud värske Kalevi Spordihalli esimene suurem korvpallisündmus oli U18 B-divisjoni EM-turniir.

Rahvusvaheline korvpalliliit FIBA kinnitas ühtlasi, et algselt 24. novembrile planeeritud Iisrael-Eesti kohtumine toimub siiski päev varem ehk 23. kuupäeval.

Eesti korvpallikoondise mängukava MM-valiksarjas:

  • 23.11.2017 Iisrael vs Eesti
  • 27.11.2017 Eesti vs Suurbritannia (Kalevi SH)
  • 22.02.2018 Kreeka vs Eesti
  • 25.02.2018 Eesti vs Iisrael (Saku SH)
  • 29.06.2018 Suurbritannia vs Eesti
  • 02.07.2018 Eesti vs Kreeka (Saku SH)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles