Millal katkeb McLareni kannatus? Honda lubas arendustöid

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McLaren-Honda.
McLaren-Honda. Foto: Pixathlon / HZ/SIPA/Pixathlon / HZ/SIPA

McLareni vormel-1 meeskonnalt oodatakse sel nädalal teadet, kas uuel hooajal jätkatakse Honda jõuallikatega või mitte. Mootoritarnija teeb kõik endast oleneva, et koostöö veel ei lõppeks.

«Püüan siiani neid (McLareni juhtkonda – toim) veenda, kuid ma ei ole kindel, kas sellest piisab,» kommenteeris väljaandele Autosport oma jõupingutusi Honda pealik Yusuke Hasegawa. «Honda ei loobu sellest koostööst!»

Honda loodab meeskonnale muljet avaldada tehtud arendustöödega. «Oleme värskendanud mõningaid mootori seadeid, kuid järgmisel etapil Singapuris ei saa me neid kasutusele võtta,» sõnas Hasegawa.

Vormelieksperdid on pikalt spekuleerinud teemal, et McLaren vahetab Honda jõuallikad Renault’ vastu ringi. See ei põhjustaks tingimata Honda kadumist F1-sarjast, sest mootoritarnijata jääks Toro Rosso meeskond, kes praegu kasutab Renault’ mootoreid.

Käimasoleval hooajal on McLaren kogunud 11 punkti (Fernando Alonso 10, Stoffel Vandoorne 1) ning hoiab meeskondlikus arvestuses üheksandat kohta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles