Inglismaa pööras kaotusseisu võiduks, Taani rikkus ilusa üldpildi

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa võiduvärava lõi Marcus Rashford.
Inglismaa võiduvärava lõi Marcus Rashford. Foto: Charlie Forgham-Bailey/imago/Sportimage

Jalgpalli MM-valiksarjas mängiti täna kolmes Euroopa tsooni alagrupis kaheksanda vooru kohtumised. Ühe erandiga olid võidukad kõik koduväljakul mänginud meeskonnad.

Päeva suurima üleoleku eest hoolitses valitsev maailmameister Saksamaa, kes purustas C-alagrupi kohtumises Norra 6:0. Pääset MMil sakslased veel ei lunastanud, sest lähim jälitaja Põhja-Iirimaa võitis samal ajal Tšehhit 2:0. Aserbaidžaan oli tulemusega 5:1 üle San Marionist. Tabeliseis kaks vooru enne lõppu: Saksamaa 24, Põhja-Iirimaa 19, Aserbaidžaan 10, Tšehhi 9, Norra 7, San Marino 0.

E-alagrupis teenis kuuenda võidu Poola, kes nüpeldas 3:0 Kasahstani. Ainsa meeskonnana võõral väljakul võidutsenud Taani sai Armeeniast 4:1 jagu. Edasipääsulootuseid hellitav Montenegro alistas Rumeenia 1:0. Tabeliseis: Poola 19, Taani 16, Montenegro 16, Rumeenia 9, Armeenia 6, Kasahstan 2.

F-alagrupis näitas sisu Inglismaa, kes jäi Slovakkia vastu juba kolmandal minutil kaotusseisu, kuid võitis matši 2:1. Võiduvärava lõi teisel poolajal Marcus Rashford. Samas alagrupis teenisid võidud ka Šotimaa ja Sloveenia, kes said jagu vastavalt 2:0 Maltast ja 4:0 Leedust. Tabeliseis: Inglismaa 20, Slovakkia 15, Sloveenia 14, Šotimaa 14, Leedu 5, Malta 0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles