Pühapäeval selguvad Eesti meistrid maratonis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parimad maratonijooksjad Tiidrek Nurme ja Roman Fosti.
Eesti parimad maratonijooksjad Tiidrek Nurme ja Roman Fosti. Foto: Tairo Lutter

Pühapäeval, 10. septembril selgitatakse SEB Tallinna maratoni raames traditsiooniliselt ka Eesti meistrid maratonis.

Mehi stardib Eesti meistrivõistluste arvestuses 21. Soosikutena lähevad rajale Raivo Alla (Sparta SS) ja Argo Jõesoo (Läänemaa KJK), nende lähimaks ohustajaks võiks kõigi eelduste kohaselt olla mullune kolmanda koha võitja Priit Lehismets (Treeningpartner). Tugevamatest jooksjatest puuduvad hiljuti Londoni maailmameistrivõistlustel osalenud Tiidrek Nurme ja Roman Fosti, samuti mullune meister Heinar Vaine.    

Naistest on rajal kogu mullune esikolmik: Moonika Pilli (SK Jooksupartner), Kaisa Kukk (Treeningpartner) ja Hillevi Velba (Individuaalsportlane). Peamised medalipretendendid peaksid lisaks Pillile ja Kukele olema Olga Andrejeva ja Marion Tibar (mõlemad Sparta SS). Naisi on stardis 14.  

Maratoni start antakse Pärnu maanteelt Eesti Draamateatri lähistelt. Stardinimekirjad on nähtavad Eesti Kergejõustikuliidu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles