Toomas Leius: Kaia edu pole ootamatu!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Leius.
Toomas Leius. Foto: Laura Oks

TENNIS Eesti tenniselegend Toomas Leius on ilmselt üks väheseid, keda Kaia Kanepi edu USA lahtistel ei üllata. «Kõik räägivad, et see on ootamatu, aga minu jaoks see pole ootamatu,» lausus Leius.

Kuigi USA lahtiste ajaloos on ainult üks kord varem juhtunud, et naiste üksikmängus jõuab veerandfinaali kvalifikatsioonist alustanud mängija, oli Leiusel Kanepi edusse usku. «Tema tagasitulek on olnud müstiline, aga see pole minule üllatus. Ta oleks omal ajal võinud olla ka maailma esimene,» kiitis Leius 32-aastase eestlanna potentsiaali.

Palju küsitud küsimusele, kas vana hea Kaia Kanepi on tagasi, vastas Leius: «Võib-olla isegi parem, ta on nüüd terve! Praktiliselt terve karjääri jooksul oli tal iga aasta midagi viga. Praegu on ta terve. Jah, ta on 32-aastane, aga nüüd on ta praktiliselt terve ja võib mängida veel kolm-neli aastat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles