Läti korvpalli suurvõit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lätlane Davis Bertans (palliga) on jätnud toimuvat abitute nägudega pealt vaatama nii Timofei Mozgovi (vasakul) kui ka Dmitri Kulagini.
Lätlane Davis Bertans (palliga) on jätnud toimuvat abitute nägudega pealt vaatama nii Timofei Mozgovi (vasakul) kui ka Dmitri Kulagini. Foto: Mikhail Aleksandrov/TASS/Scanpix

Kui lätlased hakkavad valima tänavuse aasta spordihetke, kandideerib sellele tiitlile kindlasti eile Istanbulis lõhatud üllatuspomm. Korvpalli EM-finaalturniiri D-alagrupi neljandas voorus löödi 84:69 võiduga nokauti seni täisedu omanud Venemaa.

Venemaa võitis avaveerandi 15:12 ja poolaja 44:34, ent teisel poolajal kiilus nende mäng täielikult kinni. Kolmanda veerandajaga, kus Venemaa viskas kõigest kaheksa punkti, jõudis tabloole 52:52 viik. Samas rütmis kulges ka neljas veerandaeg, mille Läti võitis 32:17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles