Järjekordne väärt võit: Soome kindlustas Kreeka alistamisega alagrupist edasipääsu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkanen (viskel)
Lauri Markkanen (viskel) Foto: Jussi Nukari/AP

Soome korvpallikoondis jätkas Euroopa meistrivõistlustel oma edukat teekonda, alistades 89:77 Kreeka koondise. 

Soomlased läksid kohtumist juba avaveerandil 23:14 juhtima, poolajaks oli Soome eduseis 45:33. Mängu viimasele vaatusele mindi vastu soomlaste 67:52 eduseisus. Kreeklased suutsid neljandal veerandil mängu tagasi tulla ning vähendasid vahe neli minutit enne kohtumise lõppu isegi nelja punkti peale.

Otsustavaid hetki mängis kindlamalt aga kodupubliku ees mänginud Soome ning nii kirjutati tänavuselt EMilt endale tabelisse kolmas võit.

Soome resultatiivseim oli 24 punkti visanud Petteri Koponen. Taaskord otsustavatel hetkedel positiivselt silma paistnud Lauri Markkaneni arvele jäi 17 punkti. Thanasis Antetokounmpo tõi Kreekale 17 punkti.

Ühtlasi kindlustas Soome endale alagrupist edasipääsu, Kreeklaste saatus selgub viimases kohtumises Poolaga. Kes mängu võidab, pääseb edasi. Kes kaotab, langeb turniirilt välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles