Hyundai stardib viimasele kahele MM-rallile nelja autoga?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Hyundai rallimeeskonna boss Michel Nandan vihjas, et pärast Andreas Mikkelseni palkamist võidakse hooaja kaheks viimaseks ralliks välja tulla suisa nelja autoga.

Hooaja kaks viimast rallit sõidetakse vastavalt Walesis (26. – 29. oktoober) ning Austraalias (16. – 19. november). Enne seda sõidetakse veel Hispaania ralli (5. – 8. oktoober), kus ollakse kindlasti stardis veel kolme autoga.

«Oleme üsna hooaja lõpus ning meil on saadaval vaid kindel arv varujuppe. Põhjus, miks me Hispaanias nelja autoga osaleda ei soovi, peitub selles, et sealne teekate koosneb nii kruusast kui asfaldist. Seega läheks meil veelgi rohkem varujuppe vaja ning see pole mõistlik,» selgitas Nandan.

See, kas Walesis ja Austraalias starditakse kolme või nelja autoga, sõltub Hispaania ralli tulemustest. «Oleme asja kaalunud ning meil oleks võimalik välja panna neli autot. See aga ei tähenda, et me seda teeme. Kõik oleneb sellest, mis seis meil MM-arvestuses on,» ütles Nandan, kelle suur soov oleks hooaja lõpuks konstruktorite arvestuses mööduda M-Spordist. Kolm etappi enne hooaja lõppu on M-Spordil kirjas 325, Hyundail 261 silma.

Järgmisest hooajast rääkides, tunnistas Nandan, et sealgi otsitakse võimalust osaleda MM-sarjas nelja autoga. «Meie kolmel sõitjal kehtib leping 2018. aasta lõpuni. Andreasega pole praegu veel midagi kindlat. Aga vastab tõele, et otsime võimalust järgmisel hooajal nelja autoga võistelda. See otsus tehakse ära järgmiste nädalate jooksul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles