Kas M-Sport kaotab nii Ogier’ kui ka Tänaku?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Sebastien Ogier taasliitub järgmisest hooajast Citroeni meeskonnaga?
Kas Sebastien Ogier taasliitub järgmisest hooajast Citroeni meeskonnaga? Foto: ARIS MESSINIS/AFP/Scanpix

Uudis, et Andreas Mikkelsen sõidab hooaja viimasel kolmel MM-rallil Hyundai meeskonnas, lükkas käima lumepalli, millega pannakse paika 2018. aasta tipptiimide piloodid. Spekuleerimise teemal kes kus sõidab teeb keerulisemaks see, et veel pole teada, kas järgmisest hooajast lisandub tiimidesse neljas sõitja.

«Tundub, et WRC-sarja malemäng hakkab sel nädalal tõega peale. Hoidke silmad lahti!» säutsus esmaspäeval Becs Williams, kes maailma autospordifännidele tuntud kui MM-sarja ralliraadio saatejuht. Mida ohtralt siseinfot omav raadiohääl teadis ja mõista andis?

Vastust tuli oodata ööpäeva jagu, sest 5. septembril läks lukku oktoobri algul peetava Hispaania ralli stardinimekiri ning Hyundai meeskond pidi ennetama sealtkaudu uudise lekkimist. Välja saadeti pressiteade: hooaja viimasel kolmel võidukihutamisel on nende ridades stardis Andreas Mikkelsen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles