MM-sarja kolmas mees tuleb Saaremaa rallil kodupubliku ette oskusi näitama

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak kihutamas Poola MM-rallil Eesti fännide kiidulaulus.
Ott Tänak kihutamas Poola MM-rallil Eesti fännide kiidulaulus. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

13. ja 14. oktoobril leiab Saaremaal aset Eesti tänavuse rallihooaja tippsündmus, kui võistlustulle asutakse 50. Saaremaa rallil. Kui varasemalt on MM-sarjas kihutav Ott Tänak vihjanud, et tõenäoliselt ta juubelirallil võistleb, siis nüüd on ta üles antud ka ametlikul registreerimislehel.

MM-sarjas kolmandat kohta hoidev Tänak jõuab enne Saaremaa rallit veel ära käia Kataloonias, kus sõidetakse 5. – 8. oktoobrini Hispaania MM-ralli. Koos Tänaku ja Martin Järveojaga on EMV1 klassis praeguseks üles antud 14 ralliekipaaži. Kokku on neljapäeva kella 15 seisuga end rallile registreerinud 175 ekipaaži.

Saaremaa ralli on enda plaanidesse võtnud ka Margus Murakas, kes võttiski suve alguses endale projekti «Audi S1 Proto 4WD», et osaleda just Saarema juubelirallil. «Kere ja veermik on valmis, nüüd hakkab võidujooks ajaga, et auto võidusõidukõlblikuks saada,» andis mees ise fännidele projekti arengust ülevaate.

Tutvu Saaremaa rallile registreerunute nimekirjaga siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles