Vaimselt lagunenud Rossi: meistritiitel on läinud

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi.
Valentino Rossi. Foto: Vincent Guignet/imago/PanoramiC

Seitsmekordne MotoGP maailmameister Valentino Rossi kukkus möödunud nädalal endurotsikliga sõites ning murdis paremas jalas kaks luud. Seetõttu ei saa itaallane kahel järgneval MM-etapil osaleda.

Rossi sõnul ei ole füüsiline valu nii tugev kui vaimne, sest tõenäoliselt tuleb legendaarsel võidusõitjal meistritiitlist suu puhtaks pühkida. Viimati 2009. aastal tiitli võitnud Rossi kaotab kuus etappi enne hooaja lõppu üldarvestuses esikohal olevale Andrea Doviziosole 26 punktiga.

«Jalg on valus, kuid üldiselt ma tunnen end hästi,» sõnas Rossi MotoGP koduleheküljele antud intervjuus. «Sellest palju hullem on minu vaimne seisund. Ma tunnen häbi, et viskasin võimalused meistriks tulla hoobilt minema,» ütles Rossi ning lisas, et tal on äärmiselt kahju, et peab koduetapil osalema pealtvaatajana.

Järgmine etapp peetakse eeloleval nädalavahetusel San Marinos. 

MM-sarja üldseis: Andrea Dovizioso (Ducati) 183 punkti, Marc Marcuqz (Honda) 174, Maverick Vinales (Yamaha) 170, Valentino Rossi (Yamaha) 157, Dani Pedrosa (Honda) 148.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles