Artur Pikk ja BATE kuulutasid koostöö ametlikult lõppenuks

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pikk
Artur Pikk Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpallikoondise vasakkaitsja Artur Pikk ja Valgevene superklubi Borissovi BATE katkestasid poolte kokkuleppel lepingu.

Mullu talvel siirdus Pikk Tallinna Levadiast BATE-sse, sõlmides alates 2006. aastast alati Valgevene meistriks tulnud ja ka Meistrite liiga alagrupiturniiril mänginud klubiga lepingu kolmeks hooajaks. Tartu jalgpalli kasvandik teenis suurklubis kohe ka mänguaega.

Kuid tänavu kiskus olukord täbaraks - 20 liigamängust on peatreener Aleksandr Jermakovitš Pikka usaldanud vaid kolmes. "Miks ma ei mängi? See on raske küsimus, mille peab esitama treenerile. Füüsiline vorm on väga hea, aga treener millegipärast ei usalda mind," lausus Pikk hiljuti Eesti koondise juures viibides.

Nüüd saabus sündmuste loogiline jätk: BATE teatas sotsiaalmeedias, et on lepingu Pikaga poolte kokkuleppel lõpetanud. Palluri olukorra uue tööandja leidmisel teeb aga keeruliseks tõsiasi, et üldine üleminekuaken sulgus 1. septembril, kui Pikk ei olnud veel vabaagent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles