Kanter trennikaaslasest: Kaiat tuli tagasi hoida

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi on suures tennises tagasi: US Openil murdis ta end läbi kvalifikatsiooni lõpuks veerandfinaali.
Kaia Kanepi on suures tennises tagasi: US Openil murdis ta end läbi kvalifikatsiooni lõpuks veerandfinaali. Foto: JEWEL SAMAD/AFP/Scanpix

Kaia Kanepi tipptennisesse tagasituleku juures on suur roll mängida paljudel detailidel – vaimu värskendanud puhkused, jäärajal autoroolis lustimine, aga ka trennid koos olümpiavõitja Gerd Kanteriga. «Seda oli ka kõrvalt näha, et ta trenni tegemist suuresti nautis. Pigem tuli teda tagasi hoida,» kirjeldas kettaheitja koos tennisistiga rügamist.

Kanteri ja Kanepi koostöö sündis läbi mehe treener Indrek Tustiti. «Kuna Kaia käis aegajalt Indreku juures massaažis, siis sügisel tal mingi plaan tekkis, et võiks ju trenni teha,» meenutas Pekingi olümpiavõitja. Laastavast Epstein-Barr viirusest taastunud Kanepi võitles sel hetkel oma teise pika vigastupausi põhjuseks olnud tervisehäda ehk kukekannusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles