Jürgen Klopp tegi suure mängu eel tähtsa otsuse

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Philippe Coutinho.
Jürgen Klopp ja Philippe Coutinho. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images

Liverpooli jalgpalliklubi kohtub laupäeval Inglismaa kõrgliiga neljanda vooru mängus Manchester Cityga. Liverpooli tähtmängija Philippe Coutinho jääb sellest kohtumisest eemale, kirjutab BBC.

«Ma otsustasin Coutinho meeskonnast välja jätta, et saaksime talle võimaldada lisatreeningut,» kommenteeris Liverpooli peatreener Jürgen Klopp oma otsust. «Ta oleks võinud City vastu mängida 15 või 20 minutit – võib-olla rohkem – aga ma tõesti arvan, et tema mittekaasamine on mõistlik otsus.»

25-aastane brasiillane liitus esindusmeeskonna treeningutega eile ning on taastumas seljavigastusest. Barcelona huviorbiidis olnud mängija ei ole tänavusel hooajal koduklubi vormis pidanud ühtegi kohtumist. Rahvuskoondise särgis säras Coutinho nädal tagasi peetud kohtumises väravaga.

«Ta nõustus minuga täielikult. Ta ei öelnud «ei, ma ei vaja treeningut, ma tahan mängida». See oli hea vestlus,» lisas sakslasest loots.

Liverpool on käimasoleval hooajal pidanud viis kohtumist (kolm Inglismaa kõrgliigas ja kaks Meistrite liigas). Manchester City ja Liverpooli vahelise matši avavile kõlab laupäeval Eesti aja järgi kell 14.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles