Galerii ja video: Mbappe lõi debüütmängus värava ning PSG võttis suure võidu

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mullu Prantsusmaa jalgpalli kõrgliigas teisel kohal lõpetanud Paris Saint-Germain alistas viiendas voorus võõral väljakul Metzi tulemusega 5:1. Ühtasi tegi PSG eest eduka debüüdi 18-aastane ründetäht Kylian Mbappe.

PSG asus matši 31. minutil juhtima, kui Neymari suurepärase söödu realiseeris väravaks Edinson Cavani. 15-minutilisele arupidamisele külalised eduseisul minna ei saanud, sest kõigest kuus minutit hiljem tegi skoori Emmanuel Riviere.

Teine poolaeg algas võõrustajate jaoks krahhiga. Esmalt teenis otse punase kaardi Benoit Assou-Ekotto ning seejärel lõi PSG särgis esimese värava Mbappe. Kümmekond minutit pärast Mbappe tabamust suurendas PSG eduseisu Neymar.

Video Mbappe debüütväravast:

Suurklubi neljanda värava eest hoolitses 75. minutil Cavani, viimase naela lõi vastaste kirstu vahetusest sekkunud Lucas Moura 87. minutil. Seljavõit autsaideri vastu.

PSG on käimasoleval hooajal võitnud kõik viis kohtumist ning hoiab liigatabelis esimest positsiooni. Samuti vaid võite tunnistanud Monaco peab oma viienda vooru kohtumise homme, kui minnakse vastamisi Nice’iga. Metz on kaotanud kõik mängud ning paikneb viimasel real.

Teises täna peetud kohtumises leppisid väravateta viiki Lille ja Bordeaux. Kodumurul mänginud Lille lõpetas kohtumise arvulises vähemuses – avapoolaja keskpaigas eemaldati Thiago Maia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles