Video: Ronaldota Real kaotas jälle punkte ja sai punase kaardi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcelo teenis 89. minutil punase kaardi.
Marcelo teenis 89. minutil punase kaardi. Foto: SUSANA VERA/REUTERS/Scanpix

Valitse Hispaania ja Euroopa meisterklubi Madridi Real kaotas koduliiga kolmandas voorus sel hooajal juba teist korda punkte, kui piirdus kodus Levante vastu 1:1 viigiga.

Real jäi kaotusseisu 12. minutil, kui täpne oli Levante vasakäär Ivi Lopez. Viigivärava lõi 36. minutil Lucas Vasquez, aga enamaks Realil jõudu polnud.

Tiitlikaitsja pidi jätkuvalt läbi ajama kohtuniku solvamise eest võistluskeeldu kandva Cristiano Ronaldota ning 17. septembril võõrsil Real Sociedadiga kohtudes on mängukeelu all ka tänase matši 89. minutil vastase jalaga löömise eest punase kaardi teeninud Marcelo.


Marcelo Gets Red Card For Horrible Off The Ball... by wfproductions

Real alustas La Liga hooaega 3:0 võiduga La Coruna Deportivo üle, aga piirdus teises voorus 2:2 viigiga Valencia vastu. Kolme vooruga on teenitud viis punkti ning kui Barcelona alistab täna õhtul derbirivaali Espanyoli, edestavad nad Reali juba nelja punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles