Kas Henrik Ojamaa leiab uue tööandja Bulgaariast?

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Eesti jalgpallikoondise treeningul.
Henrik Ojamaa Eesti jalgpallikoondise treeningul. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Jalgpallur Henrik Ojamaa peab läbirääkimisi Bulgaaria klubiga Stara Zagora Beroe, kes otsib enda ridadesse uusi ründajaid.

Teatavasti katkestas Ojamaa hiljuti lepingu Hollandisse esiliigasse kuuluva Go Ahead Eaglesi meeskonnaga. Varem oli ta sealse meedia väitel lähedal Poola siirdumisele, ent üleminekust ei saanud lõpuks asja. Nüüd on Postimehe andmetel talle silma peale visanud Beroe.

Beroe otsib Postimehe Bulgaarias asuva allika sõnutsi edurivvi kaht täiendust – üht kiiret ja loovat, teist pigem pikakasvulist ründajat. Teadaolevalt on esimeses kategoorias sõelale jäänud Ojamaa, kellega on alustatud ka lepinguni jõudmiseks kõnelusi.

Bulgaaria liigas on Beroe kaheksa vooruga kogunud 13 punkti, millega hoiab 5.-6. kohta. Klubi on üks kord kroonitud Bulgaaria meistriks (1986) ja kaks korda (2010 ja 13) karikavõitjaks. Mullu lõpetati liiga kaheksandana, kuid hooaeg varem saadi pronksmedal. Eesti jalgpallur on Beroe särki varasemast juba kandnud – aastatel 2005-07 tegi seda Eduard Ratnikov.

26-aastane Ojamaa on viimastel aastatel sageli tööandjat vahetanud, mängides järjekorras nii Inglismaal, Saksamaal, Hollandis, Soomes, Šotimaal, Poolas, Norras kui ka Austrias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles