Vanglast vabastatud jalgpalluril jääb mäng omapärasel põhjusel vahele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nile Ranger
Nile Ranger Foto: Steve Drew/PA Wire/PA Images

Augutis hea käitumise eest vanglast vabanenud jalgpallur Nile Ranger ei saa osaleda liigamängus, sest kannab jalavõru, mis ei luba pärast kella 19 enam kodust väljas olla.

26-aastane ründaja mängib klubijalgpalli Inglismaa tugevuselt kolmanda liiga klubis Southend Unitedis. Homme kohtub United Shrewsbury Towniga, kuid kuna mäng algab alles 19.45, peab panga tüssamise eest kümme kuud vangis istunud Ranger matši vahele jätma.

«Kahjuks tekitab tema jalavõru meile probleeme. Ta ei tohi kodust väljas olla vahemikus 19.00 – 7.00. Tundub, et sel korral me teda kasutada ei saa,» ütles meeskonna peatreener Phil Brown.

Kahes mägus on Ranger siiski pärast vanglast vabanemist osaleda saanud. 3. septembril sekkus ta mängus Rochdale’i vastu platsile vahetusest, möödunud laupäeval kuulus Charltoni vastu aga juba põhikoosseisu. Elektroonilisest jalavõrust vabaneb Ranger 23. septembril. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles