Mänguminuteid ihkav Ragnar Klavan tagasi Meistrite liigas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Nigel French/EMPICS Sport/Scanpix
Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Nigel French/EMPICS Sport/Scanpix Foto: Nigel French/EMPICS Sport/Scanpix

Täna õhtul alustab jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniiri Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool. Avamatš saab olema kõike muud kui lihtne – koduväljakul minnakse vastamisi Sevillaga.

Hispaania tippmeeskond on olnud üliedukas kuningliku võistluse tütarsarjas ehk Euroopa liigas, mille karika on Sevilla võitnud viis korda – ükski teine klubi säärase saavutuseni jõudnud pole. Õnnestumise teeb märkimisväärseks tõsiasi, et kõik triumfid on leidnud aset käimasoleval sajandil ning kolm nendest saavutati järjestikustel aastatel (2014–2016).

2016. aasta finaalis mängiti üle just Liverpool. Sellele järgnenud suvel sõlmis Inglismaa suurklubiga lepingu Klavan, kuid ihaldatud Meistrite liigas eestlane esimesel hooajal mängida ei saanud, sest sinna lihtsalt ei pääsetud. Nüüd on see võimalus avanenud ja meeskonna napp keskkaitsjate valik annab kõvasti lootust, et Eesti kapten pälvib ka mänguaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles