Tartlannad tõid Eesti rühmvõimlemise meistrivõistlustelt 12 medalikomplektist enamiku Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine
VK Janika Sunshine Foto: VK Janika.

2011 aasta rühmvõimlemise Eesti meistrivõistlused pakkusid palju pinget nii võistlejatele, kui publikule. Võistlus algas lasteklassi rühmade etteastetega.


Eelvõistluselt pääses finaali neli rühma. VK Janika rühmadest pääses teisena finaali Diamonds ja neljandana Iiris.
Finaalkatse järel suutsid mõlemad rühmad tulemust parandada ja Eesti meistritiitliga pärjati teist aastat järjest VK Janika Diamonds .(Treener Grtete Reimand)
VK Janika Iiris võitles end kolmandale kohale ja autasuks pronksmedalid . Võistkonna treener Grete Reimand.

Noorteklassis saavutas võidu VK Piruett Raindrops , hõbemedali võitis VK Rütmika (treener Liisel Perlin) ja  pronksmedali VK Janika Garnett (treener Grete Reimand).

Juunioriklassis võitis Eesti meistritiitli VK Janika Sunshine.(Treenerid Maire Kamarik, Kristiina Noor ja Jelena Karpova).
Aprilli alguses maailmakarikaetapi võitnud võistkond sooritas kaks kõrgtasemelist katset ja  võitis vääriliselt kuldmedalid, parandades aastatagust tulemust.
Hõbemedaliga pärjati VK Janika Melisande (treenerid Tuulika Mölder ja Janika Mölder). Pronksmedali võitis VK Piruett.
VK Janika rühmad esindavad Eestit mai keskel Hispaanias toimuvatel juunioride maailmameistrivõistlustel.

Meistriklassis oli väga tasavägine võistlus meistritiitli nimel. 0,1 punktise paremusega võitis Eesti meistritiitli VK Rütmika Tartu Kalev (Treenerid Kristiina Noor ja Katre Toomsalu)
Hõbemedali võitis VK Piruett VK Janika koondrühm (Treenerid Tuulika Mölder, Jelena Karpova, Mall Kalve ja Nadežda Logvinenko) pronksi VK Piruett.
Kõik kolm rühma esindavad Eestit 2011 aasta maailmameistrivõistlustel, mis toimuvad 11.-12. juunil Tartus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles