Klopp kibedast viigist: pole just äge tulemus, aga vähemalt punkt

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho ja Jürgen Klopp
Philippe Coutinho ja Jürgen Klopp Foto: Frank Augstein/AP/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskond tegi Meistrite liiga põhiturniiri avamängus Sevillaga 2:2 viigi. Liverpool domineeris kogu kohtumist, kuid eksimused kaitses tähendasid, et Sevillal piisas kahest raamide vahele löödud pallist, et matšist viigiga Hispaaniasse naasta.

«85-86 minuti jagu oli see võiduesitus,» ütles Liverpooli peatreener Jürgen Klopp pärast mängu BT Sportile, et tema mehed näitasid kena jalgpalli. «Mängisime väga hea mängu meeskonna vastu kelle vastu oli seda väga raske teha. Ainus, mis jäi puudu, olid väravad.»

Statistika näitab seda ehedalt: Liverpool lõi peale 24 korral, raamide vahele läks neist seitse lööki, võrku sahistas aga vaid kaks. Sevilla vastavad numbrid olid seitse, kaks ja kaks.

Klopp ei tahtnud Sevilla kahest väravast, kus mõlemas oli roll Ragnar Klavanit algkoosseisus asendanud Dejan Lovrenil, analüüsida, sest mehe enda sõnul polnud ta veel neid jõudnud üle vaadata. Sakslane nentis vaid: «Need kaks halba asja selles mängus olid.»

Kokkuvõttes jäi Klopp siiski oma hoolealuste esitusega rahule: «Põnev mäng minu meeskonnalt. Kõik nägid meie tahet ja kirge, et me tahtsime võita. Lõpptulemus on üks punkt, mis tõesti ei ole just eriti äge tulemus, aga vähemalt on see punkt. Potentsiaali oli meie mängus palju ja saame veel paremini mängida.»

Liverpooli järgmine mäng on võõrsil Moskva Spartaki vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles