Citroëni boss: Ogier ja Loeb saaksid normaalselt läbi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meenutus: Sebastien Ogier (vasakul) ja Sebastien Loeb Citroeni värvides.
Meenutus: Sebastien Ogier (vasakul) ja Sebastien Loeb Citroeni värvides. Foto: FRANCISCO LEONG/AFP

AUTORALLI. Aasta oli 2011, kui Sebastien Loeb ja Sebastien Ogier võistlesid koos Citroëni rallimeeskonnas. Tiimikäskude toel sai Loebist toona maailmameister, teise viiuli rollist tüdinud Ogier liitus Volkswageniga. Kui 2018 juhtutakse taas ühte tiimi esindama, siis kismat ei järgne, usub Citroëni boss Yves Matton.

Matton tunnistas hiljuti, et Ogieri tagasi kodumeeskonda toomine on tema peamine prioriteet. Viimati 2015. aastal MM-sarjas võistelnud Loeb on tänavu juba Citroëni uut C3 WRC masinat katsetanud ning istub peagi kruusatestiks taas rooli. Räägitakse, et üheksakordne maailmameister võib järgmine hooaeg kaasa lüüa mõnel MM-etapil. Kas kaks tituleeritud prantslast ikka mahuks ühte tiimi ära?

«Seis pole samasugune, kui oli 2011,» selgitas Matton Autospordile. «Kui Sebastien Ogier liitub meeskonnaga, tuleb ta võitma MM-tiitlit, aga kui meile tuleb Sebastien Loeb, siis vaid paariks võistluseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles