Barcelona president teatas Messi fännidele uudise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: LLUIS GENE/AFP

FC Barcelona ja eelkõige Lionel Messi fännid ei pea enam muretsema - klubi peatreener Josep Maria Bartomeu kinnitas, et argentiinlane klubist ei lahku ning ta on juba ka lepingut pikendanud. Tõsi, allkirja ei andnud Messi ise, vaid tema isa. 

Messi leping Barcelonaga pidi lõppema käimasoleva hooaja lõpus ning juulis teatas Barcelona, et mehega jõuti lepingu pikendamise osas kokkuleppele.

«Uus kontraht hoiab teda klubis 2021. aasta 30. juunini. Leping allkirjastatakse lähinädalatel, kui ta naaseb klubi juurde hooajaeelseteks treeninguteks,» teatas FC Barcelona oma kodulehel. Et ühtegi uudist ega fotot Messi allkirjastamisest ei tulnud, vallutasid meedia spekulatsioonid, et argentiinlane on klubist lahkumas. 

Nüüd andis klubi president Bartomeu Hispaania TV8-le intervjuu, kus sõnas, et Messi fännid muretsema ei pea. 

«Loodetavasti saame teha enne aasta lõppu Messist pildi allkirja andmas, aga tegelikult on leping juba tema isa poolt sõlmitud, kellel on ka tema reklaamiõigused» sõnas Bartomeu TV8-le. Bartomeu lisas, et argentiinlane mängibki juba uue lepingu all. Väidetavalt on tema väljaostu summa 300 miljonit eurot.

2003. aastast Kataloonia meeskonda kuuluv Messi on selle aja jooksul võitnud kaheksal korral Hispaania meistritiitli ning neljal korral Meistrite liiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles