Kalju ja Infonet kaotasid võõrsil punkte

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii Infonet kui Kalju kaotasid võõrsil punkte.
Nii Infonet kui Kalju kaotasid võõrsil punkte. Foto: Sander Ilvest

Kui juba varem võis eeldada, et jalgpalli Eesti meistritiitel jääb FC Flora ja FC Levadia jagada, siis täna sai see veelgi tõenäolisemaks. Teised Tallinna tippklubid kaotasid võõrsil pisematele vastastele punkte.

Alustuseks kokkuvõte Viljandis toimunust, kus matši ainsad väravad leidsid aset kolmeminutilise perioodi jooksul. Esmalt viis Tanel Lang Tuleviku 36. minutil juhtima enne kui Albert Prosa 38. minutil Infoneti viigini tõi. Sellega olid väravad ka löödud.

Veelgi tagasihoidlikumat skoori nägi Sillamäel, kus Nõmme Kalju ei saanud kuidagi jagu kohalikust Kalevist. 90 minuti peale ei saanud jalga valgeks ükski mängija ehk meeskonnad leppisid 0:0 viiki.

Tulemus tähendab, et Kaljul on 30 mänguvooru järel kogutud 65 punkti, millega ta jääb liidrist Florast maha juba 11 punktiga. Infoneti seis on veelgi kasinam – nemad kaotavad Kaljulegi juba seitsme silmaga.

Tuleviku jaoks oli viigipunkt hooaja 24., millega kaotatakse kaheksandal kohal olevalt Paide Linnameeskonnale veel ühe punktiga. Sillamäe kerkis viigiga mööda Tammekast, kes mängib Postimehe laupäevases teises telemängus 19.00 viiendat kohta hoidva Narva Transiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles