Klopp oli viigi järel vihane

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klipp esitamas kohtunikele küsimusi.
Jürgen Klipp esitamas kohtunikele küsimusi. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

FC Liverpool tegi kodustaadionil täna 1:1 viigi Burnleyga. Peatreener Jürgen Klopp näitas pärast mängu üles oma pahameelt: «Ma ei ole rõõmus. Olen vihane tulemuse peale, aga rahul meie esitusega.»

Sakslase sõnul saab tulemuses süüdistada vaid liverpoollasi endid. «Me domineerisime, suhtumine oli oivaline. Mängisime hästi, isegi seitsme vahetuse järel voolas mäng kenasti … Aga lõime vaid ühe värava. Kui tekivad löögivõimalused, siis ei ole küsimus nende kaitsetööd. Nende väravavaht tegi mõned suurepärased tõrjed,» tõdes Klopp.

Küll häiris peatreenerit juhtum teisel poolajal, kui vahetusmees Dominic Solanke kolmelt meetrilt tekkinud võimalust ei realiseerinud. «Ma ei ole rahul, sest kui Solanke latti lõi, siis ma olen täiesti kindel, et me pidanuks saama penalti,» rääkis Klopp ning videokordused näisid tema arvamust toetavat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles