Kontaveit teenis Hiina WTA turniiriks kolmanda asetuse (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit on tänavustel Suure Slämmi turniiridel mänginud tõusvas joones - kui Austraalias kaotas ta avaringis, siis Prantsusmaal jõudis teise ja Wimbledonis kolmandasse ringi.
Anett Kontaveit on tänavustel Suure Slämmi turniiridel mänginud tõusvas joones - kui Austraalias kaotas ta avaringis, siis Prantsusmaal jõudis teise ja Wimbledonis kolmandasse ringi. Foto: Maddie Meyer/AFP/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 30.) sai homme Hiinas algavaks 226 000 dollari suurusega Guangzhou WTA turniiriks kolmanda asetuse.

Turniiri esimese asetuse teenis hiinlanna Shuai Peng (WTA 24.), teisena on asetatud tema kaasmaalanna Shuai Zhang (WTA 28.).

Kontaveit kohtub avaringis itaallanna Jasmine Paoliniga (WTA 132.). Kui Kontaveit matši võidab, kohtub ta teises ringis kindlasti vastasega, kes on end põhitabelisse murdnud läbi kvalifikatsiooni.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles