Liverpooli suurim staar rääkis esimest korda avalikult Barcelona üleminekusaagast

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho ja Jürgen Klopp
Philippe Coutinho ja Jürgen Klopp Foto: Frank Augstein/AP/Scanpix

Liverpooli poolkaitsja Philippe Coutinho rääkis esimest korda avalikult ebaõnnestunud suvisest üleminekusaagast.

Mäletatavasti oli Barcelona pärast Neymari müümist PSG-le huvitatud Coutinho palkamisest. Huvi oli konkreetne ning Liverpoolile tehti ka mitu pakkumist, mis kõik tagasi lükati. Pole saladus, et Brasiilia koondise mängija soovinuks ise Kataloonia klubi palgale siirduda, kuid enda sõnul ta Liverpooli peale viha ei pea ning lubab endast jalgpalliväljakul anda kõik.

«Kogu maailm teab, mis juhtus. Mind on Liverpoolis alati hästi vastu võetud ning minagi olen endast alati kõik andnud. Mul on Liverpooli fännide suhtes suur austus ning tundub, et ka nemad austavad mind jätkuvalt,» lausus Coutinho.

«Ma sain suvel tööpakkumise. Vahepeal oled tööpakkumisest huvitatud, vahepeal mitte. Antud juhul, nagu te kõik teate, olin ma huvitatud. On hea tunne saada selliselt suurelt klubilt pakkumine, kuid samuti on au mängida siin. Liverpool on suurklubi ning ma olen siin ja annan endast parima,» jätkas ta.

«Mul pole Liverpoolis kunagi kellegagi probleeme olnud. Olen alati austanud mängijaid ja klubi töötajaid. See ei ole muutunud. Minu fookus on treenimisel ning Liverpooli eest võimalikult hästi mängimisel. Lõpuks tuleb mul oma meeskonda aidata,» lõpetas Coutinho.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles