Barcelona 145 miljoni euro mees Dembele sai tõsiselt vigastada

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona edurivimängija Ousmane Dembele sai kohtumises Getafega tõsiselt vigastada.
FC Barcelona edurivimängija Ousmane Dembele sai kohtumises Getafega tõsiselt vigastada. Foto: PAUL HANNA/REUTERS/Scanpix

FC Barcelona värskeim täiendus, 105-145 miljoni euro (täpne summa sõltub sportlikust edust) eest Dortmundi Borussiast ostetud ääreründaja Ousmane Dembele 2017. aastal enam ilmselt jalgpalli ei mängi.

Hispaania kõrgliiga laupäevases neljanda vooru kohtumises Getafe - Barcelona (1:2) lahkus Dembele platsilt 29. minutil ning tänases pressiteates kinnitas Barcelona, et jalgpallur peab lihaserebendi tõttu platsilt eemale jääma 3-4 kuuks.

Dembele kaotus on Barcelona jaoks väga valus pauk, sest Prantsusmaa koondislane osteti paikamaks edurivis Neymari lahkumisest tekkinud tühimikku. Nüüd leiab Barcelona end aga täbarast olukorrast - ränk raha on kulutatud, üleminekuaken kinni, aga Neymar ilmselt kuni uue aastani asendamata.

Barcelona on Hispaania kõrgliigas võitnud seni kõik neli kohtumist ning Meistrite liiga alagrupiturniiri esimeses voorus alistati kodus 3:0 Torino Juventus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles