Kontaveit: mängisin oma mängu ja see töötas kenasti

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit naasis võitude teele.
Anett Kontaveit naasis võitude teele. Foto: Julio Cortez/AP/Scanpix

Hiinas peetaval WTA-turniiril esimesest ringist pärast 69-minutilist tööpäeva edasi jõudnud Anett Kontaveit (WTA 31.) tõdes, et suutis 6:0, 6:2 alistatud Jasmine Paolini (WTA 132.) vastu matši kenasti domineerida.

«Ma olin agressiivne, mängisin enda mängu ja see töötas väga kenasti. Ma olen väga rahul, et esimeses ringis võidu kirja sain,» vahendab eestlanna sõnu WTA koduleht.

Kontaveidi ajalugu 260 000 dollari suuruse auhinnafondiga Guangzhou turniiril on ilus – aasta tagasi lõppes tema tee seal alles poolfinaalis. Sama saavutuse kordamisele või ületamiselegi meie esireket praegu vaatamata võimsale algusele ei mõtle: «Võtan asju mäng mängu haaval ja üritan endast iga matš parima anda – see on mu ainus eesmärk. Hooaeg on lõppemas.»

Järgmises ringis kohtub Kontaveit kas 19-aastase austraallanna Lizette Cabrera (WTA 153.) või sama vana hiinlanna Xinyu Gaoga (WTA 187.).

Enne mängu:

Viimati maitses Kontaveit võidurõõmu 22. juulil, kui alistas Gstaadi turniiri poolfinaalis Tereza Martincova 6:4, 6:1. Sellele matšile on järgnenud neli kaotust – avaringis tuli reketid pakkida nii Cincinnati, New Haveni kui ka USA lahtiste avaringis.

Eestlanna ja Paolini kunagi varem profituuril kohtunud pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles