Video: Dybalalt jälle kaabutrikk, rekordid üha purunevad

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torino Juventuse ründaja Paulo Dybala.
Torino Juventuse ründaja Paulo Dybala. Foto: Elisabetta Baracchi/AP/Scanpix

Itaalia jalgpalli kõrgliiga neljandas voorus alistas tiitlikaitsja Torino Juventus võõrsil Sassuolo meeskonna 3:1 tänu ründaja Paulo Dybala kaabutrikile, millega kaasnes mitu vägevat statistilist fenomeni.

  • Dybala jaoks oli tegemist 100. mänguga Juventuse särgis ning tänase mängu esimene värav oli juba tema 50. Kokku on ta Juventuse kasuks 100 mänguga löönud 52 väravat.
  • Dybalast sai esimene Juventuse jalgpallur, kes suutnud kõigis Serie A hooaja neljas esimeses mängus värava lüüa.
  • Dybala tänane kolmas värav sündis karistuslöögist. Mitte ükski Serie A jalgpallur pole hooaja 2015-16 algusest saadik löönud otse karistuslöökidest nii palju väravaid kui Dybala, kelle jaoks tänane tabamus oli kuues säherdune.
  • Dybala lõi kaabutriki teist võõrsil-mängu järjest - kolm väravat lõi ta ka Serie A teises voorus, kui Juventus alistas 4:2 Genoa.
  • Eelmine jalgpallur, kes suutis Euroopa viies tugevamas jalgpalliliigas (Inglismaa, Hispaania, Saksamaa, Itaalia, Prantsusmaa) hooaja esimese nelja vooruga lüüa kaheksa väravat, nagu Dybala praegu, oli Wayne Rooney hooajal 2011-12 Manchester Unitedis.

Itaalia kõrgliigas omab lisaks Juventusele nelja vooru järel täisedu ka Milano Inter, kes alistas eile võõrsil 2:0 Crotone. Täna võib 12 punkti peale tõusta ka Napoli, kes võõrustab Beneventot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles