Kas staaride sõnasõda maksis Venemaale medali?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Šved võitlemas Juan Carlos Navarroga
Aleksei Šved võitlemas Juan Carlos Navarroga Foto: Emrah Gurel/AP

Venemaa korvpallikoondise peatreener Sergei Bazarevitš pidi pronksimängus Hispaania ja Venemaa vahel teisel poolajal pingile istutama kaks staarmängijat – Aleksei Švedi ja Andrei Vorontsevitši, kes läksid omavahel tülli. Venemaa kaotas 85:93.

«Tema sõnul ei andnud ma talle söötu. Vastasin talle, et ta ei tohi minuga enam kunagi sellisel toonil rääkida,» selgitas Vorontsevitš juhtunut Sport Ekspressile. «Ma pole selline mängija, kes söötu ei anna ning tänagi võisite näha, et mängin meeskonna eest nii palju kui võimalik. Sellised asjad ei tohi väljakul juhtuda. Sellegipoolest meil pole üksteisele pretensioone,» rääkis ta.

Olukord siiski lahenes. «Rääkisime omavahel ning lõpuks küsis treener, kas oleme valmis mängima. Vastasime, et alati,» rääkis Vorontsevitš, kes viibis lõpuks platsil 23 minutit, viskas 10 punkti ja tõi viis lauapalli. Švedi arvele jäi 25 minutiga 18 punkti.

«Oleme perekond ning perekonnas tuleb kõike ette. Arvan, et see olukord andis meile tõuke. Ilma Alekseita poleks me kaugele jõudnud. Võitlesime paljude deemonitega ning see oli väga raske. Arvan, et oleme paremaks saanud, vastasel juhul poleks me nii kaugele jõudnudki. Kas oleme (deemonid) alistanud? Ei,» sõnas Bazarevitš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles