Manchester näitab Inglismaal rammu

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründaja Romelu Lukaku on löönud viie vooruga viis väravat.
Manchester Unitedi ründaja Romelu Lukaku on löönud viie vooruga viis väravat. Foto: Rui Vieira/AP

Võimalus, et Inglismaa 2018. aasta jalgpallimeister tuleb kolmeaastase pausi järel Manchesterist, sai möödunud nädalavahetusel veelgi tõenäolisemaks, sest kõrgliiga 20 meeskonnast on senise viie vooru jooksul vaieldamatult kõige veenvamat, küpsemat ja ladusamat mängu näidanud punane United ja sinine City. Mõlemad saavutasid möödunud nädalavahetusel suureskoorilise võidu ja jagavad tabelis esikohta: 15 võimalikust on teenitud 13 punkti ühesuguse väravate vahega (16:2).

City kohtus võõrsil Watfordiga ning võitis 6:0, kusjuures juba 31. minutiks oli skoor 3:0. Kaabutriki lõi argentiinlane Sergio Agüero, kes on nüüd väga lähedal saamaks Man City kõigi aegade resultatiivseimaks mängijaks. Praegu kuulub see au aastatel 1928-40 klubis mänginud toonasele Inglismaa koondislasele Eric Brookile, kes lõu 494 mängu jooksul 177 väravat.

Agüero arvel on laupäevase väravaralli järel 175 tabamust, mis sündinud kõigest 259 mängu jooksul. «Loodetavasti sünnib rekord varsti ja saame seda vägevalt tähistada,» sõnas Man City peatreener Pep Guardiola. «Sergio on juba praegu klubi legend ning numbrid räägivad iseenda eest – ta on imeline jalgpallur!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles