Nunnud videod: korv- ja jalgpallitähtede lapsed käivad isade jalgades

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Former Liverpool and England captain Steven Gerrard, seen working for television ahead of the English Premier League football match between West Bromwich Albion and Manchester United at The Hawthorns stadium in West Bromwich, central England, on December 17, 2016.
 / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  /
Former Liverpool and England captain Steven Gerrard, seen working for television ahead of the English Premier League football match between West Bromwich Albion and Manchester United at The Hawthorns stadium in West Bromwich, central England, on December 17, 2016. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / Foto: OLI SCARFF/AFP

Kobe Bryant on viiekordne NBA meister ning Pekingi ja Londoni olümpiavõitja. Steven Gerrardi auhinnakapp nii täis ei ole – kõige säravam seal on jalgpalli Meistrite liiga auhinnatrofee. Küll aga on sportlaskarjääri lõpetanud legendidel midagi ühist – oma lastest koolitatakse vastaval alal järelkasvu.

Bryant postitas sotsiaalmeediasse video, kus mängib oma 11-aastase tütre Gianna vastu. Või pigem – tema seisab ja piiga sopsab kaunilt korve.

Gerrard üritab aga oma pojale õige varakult vutikirge külge pookida – Lio George sündis alles aprillis, aga juba toksib ta koos Liverpooli meeskonna noortetiimi peatreenerist isaga palli.

 

⚽️

A post shared by Steven Gerrard (@stevengerrard) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles