Purjuspäi autorooli roninud Wayne Rooney jäi kauaks lubadest ilma

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney täna kohtusse saabumas.
Wayne Rooney täna kohtusse saabumas. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Inglismaa jalgpallikoondise ja Manchester Unitedi klubi ajaloo resultatiivseim ründaja, praegu oma poisipõlveklubi Evertoni värve kandev Wayne Rooney tunnistas end kohtus süüdi purjuspäi auto juhtimises ning sai teada karistuse.

Rooney jäi politseile vahele 1. septembri öösel, kui linna pealt pidutsemast tulnud vutimees roolis samal õhtul kohatud naise Volkswagen Beetle’it. Seadusesilmad tuvastasid ründajal joobe ning mees pääses kautsjoni vastu vabadusse.

Täna peetud kohtuistungil tunnistas Rooney end juhtunus süüdi. Sõna võtnud vutimehe advokaadi sõnul tunneb endine Inglismaa koondise kapten oma ränga vea tõttu sügavat kahetsust.

Kohtunik määras Rooney’le karistuseks 100 tundi üldkasulikku tööd, mille mees peab täitma aasta jooksul. Lisaks võeti ründetähelt kaheks aastaks juhiload.

«Mõistagi nõustun ma kohtu määratud karistusega ja loodan, et saan oma vigu läbi üldkasuliku töö heastada,» sõnas Rooney.

Eile naasis Rooney esimest korda Old Traffordile, kui Everton kaotas Unitedile 0:5. Oma karjääri jooksul pole Rooney veel kordagi suutnud pikaaegset koduklubi võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles