Zopp tegi maailma edetabelis võimsa tõusu, Kontaveit ja Kanepi langesid

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Täna avaldatud WTA edetabelis kaotas ühe koha Eesti esireket Anett Kontaveit, kes paikneb nüüd 31. positsioonil. Pärast edukaid USA lahtiseid esisaja piiri lähedale jõudnud Kaia Kanepi langes kahe koha võrra ning asetseb nüüd 112. tabelireal.

Naiste arvestuses jätkab esikohal hispaanlanna Gabine Muguruza, kellele järgnevad rumeenlanna Simona Halep, ukrainlanna Elina Svitolina, tšehhitar Karolina Pliškova ja ameeriklanna Venus Williams.

Vägeva tõusu tegi ATP edetabelis Jürgen Zopp – eestlane paikneb värskes pingereas 194. kohal. Tema kaasmaalased Vladimir Ivanov ja Kenneth Raisma leiavad end vastavalt 429. ja 723. positsioonilt.

Tabelitipus muudatusi ei toimunud: esinumber on endiselt tänavusel hooajal kaks suure slämmi turniiri võitnud hispaanlane Rafael Nadal. Talle järgnevad šveitslane Roger Federer, britt Andy Murray, sakslane Alexander Zverev ja horvaat Marin Cilic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles