Opilaual käinud motolegend naaseb rajale plaanitust varem

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi.
Valentino Rossi. Foto: Rui Vieira/AP

MotoGP seitsmekordne maailmameister Valentino Rossi murdis augusti viimasel päeval paremas jalas kaks luud, kui sõitis kodukandis endurotsikliga. Viimati 2009. aastal maailmameistriks kroonitud itaallane läks luude paikamiseks kohe noa alla.

Kui esialgu hinnati Rossi eemalejäämist 30-40 päeva pikkuseks, siis väljaande Autosport andmetel on itaallane paranenud oodatust paremini. Nimelt istub Rossi kodumaal ratta selga ning katsetab kuival rajal, millised tema väljavaated tuleviku suhtes on.

10. septembril San Marinos toimunud maailmameistrivõistluste eelmine etapp jäi Rossil vahele, järgmine võidusõit peetakse eeloleval nädalavahetusel Kataloonias.

Yamaha Movistar juhtivtöötaja Lin Jarvise sõnul on Rossil põhjust Kataloonias osaleda vaid juhul, kui itaallane suudab ületada finišijoone vähemalt viiendana. Kui tervislik seisund seda ei luba, asendab Rossit hollandlane Michael van der Mark.

MM-sarja üldarvestus:

  1. Marc Marquez (Honda) 199 punkti
  2. Andrea Dovizioso (Ducati) 199
  3. Maverick Vinales (Yamaha) 183
  4. Valentino Rossi (Yamaha) 157
  5. Dani Pedrosa (Honda) 150
  6. Johann Zarco (Yamaha) 110
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles