Manchester Unitedi tähtmängija saab palliplatsile tagasi ilmselt alles jõuludeks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Football Soccer Britain- Hull City v Manchester United - Premier League - The Kingston Communications Stadium - 27/8/16
Manchester United's Paul Pogba looks dejected
Action Images via Reuters / Lee Smith
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
Football Soccer Britain- Hull City v Manchester United - Premier League - The Kingston Communications Stadium - 27/8/16 Manchester United's Paul Pogba looks dejected Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto: Lee Smith/REUTERS

Manchester Unitedi tähtmängija Paul Pogba rebestas Meistrite liiga kohtumises reielihast ning peab halvimal juhul palliplatsilt eemal olema kolm kuud.

Pogba vigastuse täiest tõsidusest annavad aimu lisauuringud, kuid praegu on arvatud, et vigastuspausi pikkuseks on 12 nädalat.

Jose Mourinho ei taha aga spekuleerida enne lisauuringuid. «Mina ei tea, kas see on 12 nädalat või 12 päeva. Kuulujutte kommenteerida on vale.»

Pogba meeskonnakaaslane Henrikh Mkhitaryan on prantslase vigastusest löödud. «See on raske, sest ta on tippmängija. Sellest tuleb keeruline aeg, kuid treener teab, kuidas tema puudumist korvata. Aitame tal kindlasti tugevamana tagasi tulla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles