Avarii teinud maailmameistri vigastused osutusid kardetust tõsisemaks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solberg
Petter Solberg Foto: LOIC VENANCE/AFP

Rallikrossi MM-sarjas avarii teinud Petter Solberg haiglast niipea ei pääse: Riias rangluu murdnud norralasel avastati tüsistused ning ta viiakse Lätist Rootsi operatsioonile.

Auroralli eksmaailmameister Solberg sattus pühapäeval Lätis peetud hooaja kümnendal etapil stardijärgses rüseluses avariisse. «Kartsime tõsist seljavigastust, kuid Petter pääses kergelt,» sõnas mehe pressiesindaja Per-Espen Lochen Norra meediale pelgalt mõned tunnid pärast õnnetust.

Esmaspäeval selgus aga, et Solbergi selga peab siiski opereerima ning lõikus viiakse läbi hoopis Rootsi pinnal. Millal, on veel ebaselge. Praegu on Solberg veel Riias haiglas, ühtlasi avastati, et tal murdus kaks roiet ning norralane vigastas kopsu.

Locheni sõnul ei saa avariis kedagi süüdistada. «Selliseid asju tuleb rallikrossi stardis ette. Petteri käsi oli halvas asendis, see pole seotud ei turvavöö ega ohutussüsteemiga,» rääkis ta NRK-le ning lisas, et norralase masinat müksanud prantslane Sebastien Loeb ei teinud midagi ebasportlikku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles