Zidane pikendas Realiga lepingut

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane Foto: GABRIEL BOUYS/AFP/SCANPIX

Madridi Reali eesotsas viibitud 20 kuuga vutiklubiga seitse tiitlit võitnud Zinedine Zidane pikendas meeskonnaga lepingut. Mehe algne kontraht lõppenuks selle hooaja järel.

Kuulujutud Hispaaniast räägivad, et Zidane’i ja ründaja Karim Benzema lepingupikendused tehakse klubi poolt teatavaks käesoleva nädala jooksul, vahendab SportsMole. Peatreener rikkus aga pressikonverentsil üllatuse: «Lepingupikenduse koha pealt on kõik juba tehtud, aga see ei tähenda midagi. Mind huvitab igapäevane elu ja kaugemale ma sellest ei vaata – see on keeruline.» Et sellega jutt ka piirdus, pole selge, kui pika lepingu prantslane klubiga sõlmis.

Real on Hispaania liigas nelja vooru järel saanud kirja kaheksa punkti – kahe võidu kõrvale on sisse lubatud juba ka kaks viiki. Sellega hoitakse liigas neljandat kohta. Järgmisena võõrustatakse Santiago Bernabeul Real Betisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles