Jose Mourinho: oleksime ilma liigakarikata värskemad

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho ütles, et võib-olla saaksid Inglismaa klubid eurosarjades paremini hakkama, kui liigakarika võistlussarja ei eksisteeriks.

Kuigi Mourinho tegi võrreldes liigamänguga karikamänguks üheksa vahetust, alistati eile esiliigaklubi Burton 4:1. Portugallase hinnangul oleks aga tema meeskonnale ilmselt kasulikum, kui sellist sarja ei eksisteeriks

«Kui te küsite minult, kas Inglismaa jalgpall suudaks ilma selle võistlussarjata elus püsida või isegi kasu saada, siis vastus on: võib-olla. Võib-olla oleksime me siis eurosarjades värskemad,» andis portugallane tagasihoidlikult oma veendumusest märku.

«Kui tegu on ametliku võistlusega, siis see on nii Manchester Unitedile kui minule oluline. Tahan, et mängijad mõtleksid samamoodi. Peame oma toetajaid austama, peame oma vastaseid austama. Kui suudame selle võita, siis me võidame. Kui ei, siis järelikult olid teised meist paremad,» jätkas Mourinho.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles