Ragnar jälle algkoosseisus? Klavani konkurente painavad probleemid

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (punases) ja Islam Slimani.
Ragnar Klavan (punases) ja Islam Slimani. Foto: Mike Egerton/AP

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Liverpooli mängijad vaevlevad laupäevase liigamängu eel vigastuste küüsis. Nimelt on treeningutelt kõrvale jäänud keskkaitsjad Dejan Lovren ja Joel Matip ning probleemid on ka poolkaitsja Emre Cani kohal.

Kaks päeva tagasi liigakarikas võõral väljakul Leicester City kaheväravalist paremust tunnistama pidanud Liverpool kohtub sama vastasega, samal staadionil laupäeval liigamängus.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp sõnas pressikonverentsil, et Lovreni vigastus pole tõsine, kuid viimases kahes mängus ja treeningutel mitteosalemise tõttu horvaat suure tõenäosusega algkoosseisu ei kuulu.

Tänaselt treeningult puudus ka kamerunlane Matip, mänguvalmis pole veel sakslane Can. Millised on nende võimalused Leicester City vastu väljakule pääseda, selguvad tänase või homse päeva jooksul. Klopp jättis spekulatsioonid kõrvale.

Kõik eelnevalt mainitud probleemid tõstavad oluliselt Klavani aktsiaid. Juhul kui eestlane alustaks kohtumist algkoosseisus, oleks järjestikuselt see tema kolmas. «Selline see olukord on. Mängijad võivad haigestuda üleöö ning seejärel peab olema valmis varuplaani jaoks,» kommenteeris Klopp.

Leicester City ja Liverpooli vaheline matš algab laupäeval Eesti aja järgi kell 19.30. Mõlema meeskonna algkoosseis selgub tund enne avavilet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles