Kui head on Eesti jalgpallurid uues videomängus?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Tairo Lutter

Alates järgmise nädala reedest (29. september) on jalgpallihuvilistel võimalik mängida videomängu FIFA 18. Kokku on uues mängus üheksa eestlast – kõige kõrgemalt on hinnatud Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavani taset (78). 

FIFA andmetel on paremuselt teine eestlane keskväljamaestro Konstantin Vassiljev (Gliwice Piast, 72). Talle järgnevad võrdse reitinguga keskkaitsjad Nikita Baranov (Kristiansund, 67) ja Karol Mets (NAC Breda, 67).

Kõigest ühe pügala kaugusele jäävad Norras pallivad kaitsjad Taijo Teniste (Sogndal, 66) ja Enar Jääger (Oslo Valerenga, 66). Poolas mängivate ääremängijate Ken Kallaste (Kielce Korona, 62) ja Sergei Zenjovi (Krakowi Cracovia, 61) reitingud on märkimisväärselt madalamad.

Inglismaa esiliigaklubi Fulhami hingekirja kuuluvat 19-aastast Eesti koondislast Mattias Käiti on hinnatud kõige madalamalt – 57.

Kümme parimat jalgpallurit uues videomängus:

  1. Cristiano Ronaldo (Madridi Real) 94
  2. Lionel Messi (Barcelona) 93
  3. Neymar (Paris Saint-Germain) 92
  4. Luis Suarez (Barcelona) 92
  5. Manuel Neuer (Müncnehi Bayern) 92
  6. Robert Lewandowski (Müncheni Bayern) 91
  7. Sergio Ramos (Madridi Real) 90
  8. Eden Hazard (Londoni Chelsea) 90
  9. Toni Kroos (Madridi Real) 90
  10. Gonzalo Higuain (Torino Juventus) 90
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles