Kalev/Cramo peatreener: Skopjest tulime palju rõõmsamana tagasi kui täna koju lähen

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak (keskel)
Alar Varrak (keskel) Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpalli valitsev meisterklubi BC Kalev/Cramo alistas Meistrite liiga esimeses eelringis kahe mängu kokkuvõttes Makedoonia klubi Karpoš Sokoli. Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak sõnas matši järel, et ootas kodusaalis natuke kindlamat mängu.

Kui avamängu võõrsil võitsid kalevlased kaheksa punktiga, siis kordusmängus tuli tunnistada vastaste kolmepunktilist paremust. «Terve mäng oli närviline ja tõusude-mõõnadega. Oleks tahtnud natuke kindlamat mängu. Seal (võõrsil – toim) oli pilt parem ja kontrollisime mängu paremini, oleks oodanud kodus sama,» rääkis Varrak.

Ta lisas: «Skopjest tulime palju rõõmsamana tagasi kui täna koju lähen. Siis olime ikkagi kontrolliv pool. Nad ei saanud niimoodi viskele nagu nad täna said. Täna olime tõesti hädas.»

Teises eelringis läheb Kalev/Cramo vastamisi Ungari meistri Alba Fehervariga. «Ülesanne pole lihtsaimate killast, aga eesmärk on põhiturniirile jōuda. Muidugi peaksime paremaks minema, aga sellele ei saa kogu aeg loota,» kommenteeris edasipääsuvõimalusi Varrak.

Esimene mäng Ungari klubiga peetakse juba pühapäeval, 24. septembril Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles