M-Sport teatas fännidele rõõmsa uudise

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlased võivad M-Sporti liikmeks saada
Eestlased võivad M-Sporti liikmeks saada Foto: LEHTIKUVA/REUTERS

Ott Tänaku ja Martin Järveoja tööandja M-Sport teatas fännidele vahva uudise: poolehoidjad saavad peagi liituda fännklubiga, mis kannab nime «MS-RT Supporters».

Poolehoidjad peavad liikmelisuse eest aastas maksma 25 naela ehk 28 eurot (lisaks teenustasu - toim) ning selle eest saab fänninänniks spetsiaalse pesapallimütsi, võtmehoidja, autokleebise ning liikmekaardi. Liikmelisus tagab ligipääsu meeskonna värsketele uudistele ja teadaannetele ning neid kutsutakse spetsiaalselt fännidele mõeldud üritustele. Ametlikus poes saavad klubi liikmed meeskonna töötajatega sarnaseid allahindlusi. Loomulikult on õhus ka võimalus näha lähemalt oma iidoleid.

«Kogu meie meeskond on sellest uskumatust toetusest meelitatud, mis meile terve aasta jooksul on osaks saanud. See on fenomenaalne ning on meid utsitanud parimate tulemusteni. Fännklubi loomine annab meile võimaluse nendele inimestele midagi tagasi anda ning kutsuda neid M-Spordi perekonda,» sõnas M-Spordi tiimipealik Malcolm Wilson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles